Despre noi

            Biroul Notarilor Publici Asociaţi Moise&Moise a fost înfiinţat în anul 2010 în baza Ordinului Ministrului Justiţiei nr. 667/C/2010, prin transformarea biroului notarului public Moise Mirela, birou care desfăşura activitate notarială începând cu anul 1998. Datorită modificărilor legislative survenite, în prezent denumirea biroului este Societatea Profesională Notarială Moise&Moise.

 

            Potrivit legii, scopul biroului notarial este de a asigura persoanelor fizice şi juridice constatarea raporturilor juridice de drept privat nelitigioase, precum şi exerciţiul drepturilor şi ocrotirea intereselor, în conformitate cu actele normative în vigoare.

 

            Biroul notarial este agent autorizat pentru înscrieri în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare al operatorului Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România, precum şi operator de date cu caracter personal înregistrat sub nr. 2314 la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

            Printre noile metode de lucru utilizate de biroul nostru se numără şi folosirea semnăturii electronice în relaţia cu diverşi parteneri, conform reglementărilor în vigoare.

Notar Mirela Moise
vezi detalii
Notar Alin-Adrian Moise
vezi detalii