Bine ati venit pe pagina Biroului Notarilor Publici Asociati "Moise&Moise"

" Notarul este un liber profesionist, care îndeplinește acte de autoritate publică. Numirea în funcție a notarului public, suspendarea și încetarea acestei calități atestă caracterul dublu al poziției notarului, care este titular al unui serviciu de interes public și, totodată, un liber profesionist, membru al unei organizații profesionale. "

......................

" Potrivit Legii notarilor publici și a activității notariale, nr. 36/1995, notarul public este numit de Ministrul Justiției. Activitatea notarului public se bazează pe încrederea solicitanților, care se obține dacă notarul public este un consilier convingător și un confident discret al părților, capabil să le explice reglementările legale și să transpună voința lor în termeni juridici. "

Despre noi

Biroul Notarilor Publici Asociaţi Moise&Moise a fost înființat în anul 2010 în baza Ordinului Ministrului Justiției nr. 667/C/03.03.2010, prin transformarea biroului notarului public Moise Mirela, birou care desfăşura activitate notarială începând cu anul 1998.

Potrivit legii, scopul biroului notarial este de a asigura persoanelor fizice şi juridice, constatarea raporturilor juridice civile sau comerciale nelitigioase, precum şi exerciţiul drepturilor şi ocrotirea intereselor, în conformitate cu actele normative în vigoare.vezi mai multe
Servicii notariale